01. 1st We Blaze It Up
02. Stoner's Anthem
03. Show You How A Gangsta Do
04. Tha Dogg Pound - Make It Hot (feat. Snoop Dogg)
05. Breathe It In
06. It's Gettin' Harder (Interlude)
07. Chris Starr - Weekend Lovers
08. Ndastree - Need It In My Life
09. Really Wanna Be With You
10. Hustle Boyz - Can You Take Me (feat. Snoop Dogg)

Label: Doggy Style Records
Tijdsduur: 36:26
Release: 17 april 2012
Land: Verenigde Staten
Koop: iTunes/Spotify

Plaats reactie


Ga naar boven